Zgodba o Krpanu

Le kdo ne pozna znamenite zgodbe o neustrašnem Martinu Krpanu, ki je tovoril sol, v prostem času pa se je lotil največjega zlobneža daleč naokoli? Imenovanja kolesa po Levstikovem junaku ni naključje, saj si delita mnoge značilnosti.

Moč, neuničljivost, pamet, predanost. Vse to je v kolesu Krpan, ki je bil izdelan z mislijo na varen in okolju prijazen prevoz tovora. Seveda pa ga lahko uporabljate tudi kot mestno kolo.

Kolo krpan

je izdelano kot celota ter po željah naročnika. Izredno vzdržljiv in močan aluminijast okvir je razvit za sestavo z različnimi komponentami, dodatno opremo in tudi električnim motorjem.

Sam po sebi je odlična osnova super trpežnega mestnega kolesa, z vsemi dodatki se prelevi v mini dostavnik. Prtljažniki, košare in torbe so posebej prilagojene obliki in namenu kolesa, razvili pa smo tudi posebna stojala, ki omogočajo parkiranje povsem natovorjenega kolesa.

Sonce, dež, sneg

Nad kolesom ne bo navdušen samo finančni direktor podjetja, ampak predvsem njegov uporabnik, ki ga bo gnal v soncu, dežju in snegu. Okvir omogoča enostavno vstopanje in sestopanje, močne zavore pa zagotavljajo varno ustavljanje.

Od leta 2012 dalje je na voljo tudi nadgradnja z električnim pomožnim motorjem, ki je povsem združljiva z osnovnim okvirjem, kar naredi vzdrževanje kolesa zelo enostavno.

Praktičen, zanesljiv, prilagodljiv.
Kolo prihodnosti narejen v Sloveniji.