Home: krpan-bikes

Vizija razvoja       Zgodba KRPAN       Marketing       Kontaktni podatki      

Slovenski jezik     English     DE
DOMOV       KOLO       E-KOLO      E-TRICIKEL      SISTEM ZA IZPOSOJO KOLES      REFERENCE      PROIZVODNJA      SEJMI     
 


Dobrodošli v svetu naprednih prevoznih rešitev!

Krpan je zagotovo ena izmed najbolj praktičnih in ekonomičnih rešitev za prevažanje in transport na kratke in srednje dolge razdalje. V mestnem okolju naravnost blesti, zato je že vrsto let izbira številnih državnih in zasebnih pošt, prav tako pa tudi »delovno kolo« številnih podjetij in posameznikov, nazadnje pa se je Krpan izkazal tudi v programih javne izposoje koles.

Kliknite na sliko desno!

 
     
Košara in vreče  

Košara in vreče

Ponujamo tri možnosti sprednje košare. Večja košara je opremljena s stranskimi kolesi, ki ohranjajo kolo v ravnotežju in jo je mogoče med vožnjo enostavno shraniti. Manjše košare so še vedno dovolj velike za več predmetov in omogočajo enostaven dostop; nosilnost košarice je 10 kg. Obe košari so iz jekla in so zaščiteni s cinkom.

Zadnje vreče so izdelane iz super tkanine iz poliestra in imajo visoko obstojnost in imajo dvostransko PVC zaščito. Testirajo se za temperaturno območje od -30 ° C do + 70 ° C in vse možne vremenske razmere. Vreče imajo tudi certificirane reflektorje. Vreče je mogoče enostavno odstraniti in zadnje stojalo lahko pregibne za prevoz. Stojalo je izdelano iz jekla, zaščitenega s cinkom. Skupna teža stojala in vrečk je sedaj nižja za več kot 2 kg, nosilnost vsakega pa 20 kg.

 

CULT d.o.o.

Tržaška cesta 77, 1370 Logatec
Slovenia

Matjaž Debelak, direktor
01 754 22 00
veleprodaja@cult.si

     
Praktičen, zanesljiv, prilagodljiv. Kolo prihodnosti.

Vse pravice pridržane © 2021 Vizija sport d.o.o.  Tržaška cesta 77, 1370 Logatec   |  veleprodaja@cult.si
Postavitev internetnih strani in gostovanje: PROLOG d.o.o., Logatec   |   1990 - 2021