Home: krpan-bikes

Vizija razvoja       Zgodba KRPAN       Marketing       Kontaktni podatki      

Slovenski jezik     English     DE
DOMOV       KOLO       E-KOLO      E-TRICIKEL      SISTEM ZA IZPOSOJO KOLES      REFERENCE      PROIZVODNJA      SEJMI     

Kolesa Krpan so blagovna znamka Cult Koles.

Praktičen, zanesljiv, prilagodljiv. Kolo prihodnosti narejen v Sloveniji.


Mestna kolesa Krpan

Transportno kolo Krpan
     
Zgodba o Krpanu  

Zgodba o Krpanu

Le kdo ne pozna znamenite zgodbe o neustrašnem Martinu Krpanu, ki je tovoril sol, v prostem času pa se je lotil največjega zlobneža daleč naokoli? Imenovanja kolesa po Levstikovem junaku ni naključje, saj si delita mnoge značilnosti. Moč, neuničljivost, pamet, predanost. Vse to je v kolesu Krpan, ki je bil izdelan z mislijo na varen in okolju prijazen prevoz tovora. Seveda pa ga lahko uporabljate tudi kot mestno kolo.

Kolo Krpan je izdelano kot celota ter po željah naročnika. Izredno vzdržljiv in močan aluminijast okvir je razvit za sestavo z različnimi komponentami, dodatno opremo in tudi električnim motorjem. Sam po sebi je odlična osnova super trpežnega mestnega kolesa, z vsemi dodatki se prelevi v mini dostavnik. Prtljažniki, košare in torbe so posebej prilagojene obliki in namenu kolesa, razvili pa smo tudi posebna stojala, ki omogočajo parkiranje povsem natovorjenega kolesa.

Nad kolesom ne bo navdušen samo finančni direktor podjetja, ampak predvsem njegov uporabnik, ki ga bo gnal v soncu, dežju in snegu. Okvir omogoča enostavno vstopanje in sestopanje, močne zavore pa zagotavljajo varno ustavljanje. Od leta 2012 dalje je na voljo tudi nadgradnja z električnim pomožnim motorjem, ki je povsem združljiva z osnovnim okvirjem, kar naredi vzdrževanje kolesa zelo enostavno.

 

Kolo KRPAN

Krpan je blagovna znamka in izdelek podjetja Vizija sport d.o.o. iz Logatca, ki skrbi tudi za razvoj, proizvodnjo in distribucijo športnih koles CULT (www.cult.si).

CULT


CULT d.o.o.

Tržaška cesta 77, 1370 Logatec
Slovenia

Matjaž Debelak, direktor
01 754 22 00
veleprodaja@cult.si

     
Praktičen, zanesljiv, prilagodljiv. Kolo prihodnosti.

Vse pravice pridržane © 2021 Vizija sport d.o.o.  Tržaška cesta 77, 1370 Logatec   |  veleprodaja@cult.si
Postavitev internetnih strani in gostovanje: PROLOG d.o.o., Logatec   |   1990 - 2021